Er tilgængelighedstest funktionel eller ikke-funktionel?
Er tilgængelighedstest funktionel eller ikke-funktionel?

Video: Er tilgængelighedstest funktionel eller ikke-funktionel?

Video: Er tilgængelighedstest funktionel eller ikke-funktionel?
Video: What is Accessibility Testing | Accessibility Testing Introduction 2024, April
Anonim

Ikke funktionel test beskæftiger sig med kontrol af ikke-funktionel aspekter af systemer såsom ydeevne, pålidelighed, skalerbarhed, brugervenlighed osv. Tilgængelighedstest handler om at vurdere, hvor tilgængeligt/anvendeligt et produkt er for personer, der i et eller andet omfang har motoriske, kognitive, syns- eller hørenedsættelser.

Er kompatibilitetstest funktionel eller ikke-funktionel?

IKKE-FUNKTIONEL TEST er defineret som en type Software test at kontrollere ikke-funktionelle aspekter (ydeevne, brugervenlighed, pålidelighed osv.) af en softwareapplikation. Det er designet til at teste et systems beredskab i henhold til ikke-funktionelle parametre, som aldrig behandles af funktionel test.

For det andet, hvad er forskellen mellem funktionel og ikke-funktionel test? NØGLE FORSKEL Funktionstest verificerer hver fungere /funktion i softwaren, hvorimod Ikke funktionel test verificerer ikke-funktionel aspekter som ydeevne, brugervenlighed, pålidelighed osv. Funktionstest kan dog gøres manuelt Ikke funktionel test er svært at udføre manuelt.

Når man tager dette i betragtning, hvad er tilgængelighedstest?

Tilgængelighedstest er defineret som en type software Afprøvning udføres for at sikre, at den applikation, der testes, kan bruges af mennesker med handicap som hørelse, farveblindhed, alderdom og andre dårligt stillede grupper. Det er en delmængde af Usability Afprøvning.

Hvad er funktionelle og ikke-funktionelle krav?

EN funktionskrav beskriver, hvad et softwaresystem skal gøre, mens ikke-funktionelle krav sætte begrænsninger for, hvordan systemet vil gøre det. Et eksempel på en funktionskrav ville være: Et system skal sende en e-mail, når en bestemt betingelse er opfyldt (f.eks. en ordre er afgivet, en kunde tilmelder sig osv.).

Anbefalede: