Hvad er kapacitetsreservation?
Hvad er kapacitetsreservation?

Video: Hvad er kapacitetsreservation?

Video: Hvad er kapacitetsreservation?
Video: Hvad er Relationel Kapacitet? 2024, April
Anonim

EN Kapacitetsreservation er knyttet til en specifik tilgængelighedszone og bruges som standard automatisk ved at køre forekomster i denne tilgængelighedszone. Forekomster, du har placeret Kapacitetsforbehold for opkræves til den normale instanstakst, så længe du opretholder reservation.

Når man tager dette i betragtning, hvad er kapacitetsreservation i AWS?

Kapacitetsforbehold gøre det muligt for dig at reservere kapacitet til din Amazon EC2 forekomster i en specifik tilgængelighedszone i en hvilken som helst varighed. Ved at skabe Kapacitetsforbehold , sikrer du, at du altid har adgang til Amazon EC2 kapacitet når du har brug for det, så længe du har brug for det.

Ved også, hvor mange servere har AWS? Fra december 2014 Amazon Web Services drev anslået 1,4 mio servere på tværs af 28 tilgængelighedszoner. Det globale netværk af AWS Edge-lokationer består af 54 tilstedeværelsespunkter på verdensplan, inklusive lokationer i USA, Europa, Asien, Australien og Sydamerika.

På denne måde, hvad er en ec2 reservation?

Efter min forståelse, a reservation er en handling med at starte instanser. Grundlæggende, en reservation er, hvad du gør, mens en instans er, hvad du får. Hvis du starter flere instanser fra ét billede via run_instances(), laver du en reservation , men få flere forekomster. run_instances sammen med Reservation.

Kan du vedhæfte en EBS-volumen til mere end én ec2-instans på samme tid?

Forekomster kan kun vedhæft EBS-volumener der er i samme Tilgængelighedszone. Flere EBS-volumener kan være vedhæftet til samme tilfælde . Opret en EBS Snapshot af en EBS volumen på ethvert tidspunkt i tid . EBS volumener og snapshots er EC2 -regionsspecifik.

Anbefalede: