Hvad er r i regex python?
Hvad er r i regex python?

Video: Hvad er r i regex python?

Video: Hvad er r i regex python?
Video: Python! Formatted String Literals (f-strings) 2024, April
Anonim

I Python , r '^$' er en almindelig udtryk der matcher en tom linje. Dette ligner en almindelig udtryk ( regex ) almindeligvis brugt i Django URL-konfigurationer. Det ' r 'foran fortæller Python udtrykket er en rå streng. I en rå streng parses escape-sekvenser ikke. For eksempel er ' ' et enkelt linjeskifttegn.

På denne måde, hvad er R regex?

Rå strenge behandler ikke escape-sekvenser (, osv.) og bruges derfor almindeligvis til Regex mønstre, som ofte indeholder mange tegn. Det r betyder, at strengen skal behandles som en rå streng, hvilket betyder, at alle escape-koder vil blive ignoreret.

Og hvad gør man i Python? I Python , bruges en omvendt skråstreg til at indikere et tegn-escape, f.eks. er et nylinjetegn. Du spørger om ' r ' - dette er en streng bestående af en bogstavelig skråstreg efterfulgt af en r . Hvis du dog mente r , dette er en vogn retur.

Heraf, hvad er r i pythonstreng?

r betyder snor vil blive behandlet som rå snor . når en ' r ' eller ' R ' præfiks er til stede, er et tegn efter en omvendt skråstreg inkluderet i snor uden ændringer, og alle omvendte skråstreger efterlades i snor . For eksempel snor bogstavelig r " " består af to tegn: en omvendt skråstreg og et lille 'n'.

Har Python regex?

Regelmæssige udtryk (kaldet REs eller regexes, eller regex mønstre) er i bund og grund et lille, højt specialiseret programmeringssprog, der er indlejret indeni Python og stilles til rådighed gennem re-modulet. Almindelig udtryk mønstre kompileres til en række bytekoder, som derefter udføres af en matchende motor skrevet i C.

Anbefalede: