Hvad er RequestDispatcher-grænsefladen Hvordan opnår du objekt, der implementerer det?
Hvad er RequestDispatcher-grænsefladen Hvordan opnår du objekt, der implementerer det?

Video: Hvad er RequestDispatcher-grænsefladen Hvordan opnår du objekt, der implementerer det?

Video: Hvad er RequestDispatcher-grænsefladen Hvordan opnår du objekt, der implementerer det?
Video: #8 Servlet and JSP Tutorial | RequestDispatcher and sendRedirect Theory 2024, April
Anonim

Det RequestDispatcher-grænseflade definerer en objekt der modtager anmodningen fra klienten og sender den til ressourcen (såsom servlet, JSP, HTML-fil).

På samme måde bliver det spurgt, hvad er formålet med RequestDispatcher-grænsefladen?

Det RequestDispatcher-grænseflade giver mulighed for at sende anmodningen til en anden ressource, det kan være html, servlet eller jsp. Det her interface kan også bruges til også at inkludere indholdet af en anden ressource. Det er en af måderne til servlet-samarbejde.

Ved også, hvad er forskellen mellem RequestDispatcher forward () og include () metode? Det vigtigste forskel er det når du bruger frem kontrollen overføres til den næste servlet/jsp, du kalder, mens omfatte beholder kontrollen med den aktuelle servlet, det bare omfatter behandlingen udført af den kaldende servlet/jsp (som at gøre enhver ud. println eller anden behandling).

Derfor, hvad er en RequestDispatcher, og hvordan fungerer den?

Interface RequestDispatcher . Definerer et objekt, der modtager anmodninger fra klienten og sender dem til enhver ressource (såsom en servlet, HTML-fil eller JSP-fil) på serveren. Denne grænseflade er beregnet til at ombryde servlets, men en servletbeholder kan oprette RequestDispatcher objekter til at pakke enhver form for ressource.

Hvad er RequestDispatcher i Java?

RequestDispatcher er en grænseflade, hvis implementering definerer et objekt, som kan sende anmodninger til enhver ressource (såsom HTML, Image, JSP, Servlet) på serveren.

Anbefalede: