Hvad er en call stack JavaScript?
Hvad er en call stack JavaScript?

Video: Hvad er en call stack JavaScript?

Video: Hvad er en call stack JavaScript?
Video: The Call Stack 2024, April
Anonim

EN opkaldsstabel er en mekanisme for en tolk (som JavaScript tolk i en webbrowser) for at holde styr på dens plads i et script, der opkald flere funktioner - hvilken funktion køres i øjeblikket, og hvilke funktioner kaldes inde fra den funktion osv.

Og hvordan fungerer opkaldsstakken?

Beskrivelse. Siden opkaldsstabel er organiseret som en stak , skubber den, der ringer, returadressen ind på stak , og den kaldte underrutine, når den er færdig, trækker eller springer returadressen ud af opkaldsstabel og overfører kontrollen til den adresse.

Ved også, hvad er forskellen mellem opkaldsstack og opgavekø JavaScript? Denne slags stak er også kendt som en henrettelse stak , styring stak , køretid stak eller maskine stak , og er ofte forkortet til blot den stak Så kort sagt et job kø er en kø af ting at gøre (normalt opbevaret persistent) og en opkaldsstabel er en stak af rutiner.

Hvis du tager dette i betragtning, har JavaScript en stak?

Variabler i JavaScript (og de fleste andre programmeringssprog) er gemt to steder: stak og bunke. EN stak er normalt et kontinuert område af hukommelsen, der allokerer lokal kontekst for hver udførende funktion. Selv hvis en funktion kalder sig selv rekursivt, hver frame har sin egen kopi af alle lokale variabler.

Kører JavaScript fra top til bund?

Det er en bedst øve sig i at sætte JavaScript tags lige før det afsluttende tag i stedet for i sektionen af din HTML. Grunden til dette er, at HTML indlæses fra top til tå . Hovedet belaster først, så kroppen, og så alt inde i kroppen.

Anbefalede: