Hvad er ikke-rekursiv prædiktiv parsingteknik?
Hvad er ikke-rekursiv prædiktiv parsingteknik?

Video: Hvad er ikke-rekursiv prædiktiv parsingteknik?

Video: Hvad er ikke-rekursiv prædiktiv parsingteknik?
Video: Lecture 9:Non-Recursive predictive Parsing 2024, Kan
Anonim

Det Forudsigende parsing er en særlig form for rekursive nedstigning parsing , hvor der ikke kræves tilbagesporing, så dette kan forudsige, hvilken produktion der skal bruges til at erstatte inputstrengen. Ikke - rekursiv prædiktiv parsing ortable-drevet er også kendt som LL(1) parser . Det her parser følger afledningen længst til venstre (LMD).

Desuden, hvad er ikke-rekursiv prædiktiv parsing?

Ikke-rekursiv prædiktiv parsing EN ikke-rekursiv prædiktiv parser kan bygges ved at opretholde en stack eksplicit i stedet for implicit via rekursive opkald. Det parser efterligner en afledning længst til venstre.

Ligeledes, hvad er parsing og typer af parsing? Parser er en compiler, der bruges til at opdele dataene i mindre elementer, der kommer fra leksikalsk analysefase. EN parser tager input i form af sekvens af tokens og producerer output i form af parse træ. Parsing isaf to typer : oppefra og ned parsing og bunden op parsing.

Med dette i øjesyn, hvad er forskellen mellem top down og bottom up parsing?

Nøglen forskel mellem top-down og bottom uparsing er det top down parsing udfører parsing fra stirrende symbol til inputstrengen, mens parsing nederst og ned udfører parsing fra inputstreng til startsymbolet.

Hvad er prædiktiv parsing-tabel?

Prædiktiv parser er en rekursiv afstamning parser , som har evnen til at forudsige, hvilken produktion der skal bruges til at erstatte inputstrengen. Det forudsigende parser lider ikke af tilbageslag. For at udføre sine opgaver skal prædiktiv parser bruger en look-ahead-markør, som peger på de næste inputsymboler.

Anbefalede: