Kan jeg læse min Nook online?
Kan jeg læse min Nook online?

Video: Kan jeg læse min Nook online?

Video: Kan jeg læse min Nook online?
Video: NU LOOK "Until When" official music video! 2024, April
Anonim

NOOK til Web giver dig mulighed for readNOOK Bøger™ og prøver fra din web browser på din computer. Klik på Læs Nu knap til Læs en bog, der allerede er i dit bibliotek, eller klik på Læs Eksempel knap til Læs prøven, der er i dit bibliotek. Du kan klik også på bogomslaget og NOOK til Web vil åbne i din browser.

Også spurgt, kan jeg læse bøger fra min Nook online?

Med Nook til Web , dig kan læse e- bøger fra Barnes & Noble i din browser på en pc eller aMac. Klik på et omslag og en prøve, der indeholder de første par sider vilje åbnes i en ny fane. Til Læs forbi eksempelsiderne, du vilje skal tilføje Bestil til dit bibliotek.

Udover ovenstående, hvordan logger jeg ind på min Nook-konto? Adgang til din Nook konto med en personlig computer Åbn din internetbrowser og gå til barnesandnoble.com/ krog . Klik på "Min Konto , " som er placeret i øverste venstre hjørne af skærmen. Indtast den e-mailadresse og adgangskode, du brugte til at oprette konto og klik på "Log ind".

Simpelthen, har Nook en internetbrowser?

Ingen. NOOK kan kun oprette forbindelse til Internet via Wi-Fi-forbindelse. hvis du gør ikke har et Wi-Finetværk derhjemme, dig kan få adgang til Wi-Fi-hotspots på mange offentlige steder, såsom på caféer, lufthavne, hoteller osv., og du kan få adgang til gratis Wi-Fi i din lokale Barnes & Noblebookstore.

Kan jeg læse mine Nook-bøger på min iPhone?

Mens Apple kan promovere sin iBooks-app som den bedste læsning erfaring på iOS , hvis du foretrækker Amazon's Kindle app eller Barnes & Noble's Nook app, eller vil bruge alle tre, kan du gør så. Det Nook app er en solid app, der fortjener en plads på iOS enhed af evt Bestil elsker.

Anbefalede: