Kan du få en virus på dit smart-tv?
Kan du få en virus på dit smart-tv?

Video: Kan du få en virus på dit smart-tv?

Video: Kan du få en virus på dit smart-tv?
Video: Clash-A-Rama: Archer Departure (Season Finale) Clash of Clans 2024, Kan
Anonim

Lang historie kort – ja, dit smart-tv kan få en virus hvis du download ting, som vel du skal ikke downloade. Android TV er mere sårbare sammenlignet med ikke-Android-modeller, da de har fuld adgang til GooglePlays apps-bibliotek.

Ligeledes spørger folk, kan du få en virus på dit tv?

Samsung afslørede, at det er muligt for din smart TV til få en virus , ligesom en computer. Ideelt set bør tv'er scanne efter vira automatisk, men i det mindste du nu ved det din smart TV er stadig sårbar over for malware.

Man kan også spørge, har jeg brug for virusbeskyttelse på mit smart-tv? Nej, løb ikke Antivirus Scanner på din TV Lad os komme lige til det: Nej, vi anbefaler ikke at løbe antivirus scanning på din smart TV . Hvis Samsung tror du bør køres manuelt antivirus scanner på den smart-tv for at forblive sikker er det et godt argument for ikke at købe en Samsung TV.

I betragtning af dette, kan et smart-tv blive inficeret med en virus?

Som enhver internetforbundet enhed, smart-tv er absolut sårbare at være inficeret med malware. Derudover smart-tv køre på operativsystemer på samme måde som en computer eller smartphone gør . I de fleste tilfælde er dette operativsystem WebOS eller Android.

Hvordan scanner jeg mit smart-tv for virus?

Scanning din TV er virkelig nemt. Gå først til indstillingsmenuen på din Samsung TV og vælg Generelt. Klik derefter på System Manager og rul ned til Smart Sikkerhed. Klik på Smart Sikkerhed, og vælg derefter Scanning og din Samsung TV skal starte scanning til vira og malware.

Anbefalede: