Indholdsfortegnelse:

Hvordan forbinder jeg XBee til Arduino?
Hvordan forbinder jeg XBee til Arduino?

Video: Hvordan forbinder jeg XBee til Arduino?

Video: Hvordan forbinder jeg XBee til Arduino?
Video: Измеряйте температуру и влажность WiFi с помощью ESP32 DHT11 и DHT22 - Robojax 2024, Kan
Anonim

Lige tilslutte sig det XBee modul til Explorer-kortet og prop det med den bærbare computer ved hjælp af USB-kabel. Hvis du ikke har nogen konverter- eller explorer-board, så en Arduino board kan bruges som en USB til seriel enhed, der nemt kan kommunikere med XBee og bærbar.

Og hvordan programmerer jeg XBee med Arduino?

Tilslut jord og 3,3V fra Arduino til jorden og strømskinner på dit brødbræt. Tilslut strøm- og jordskinnerne på breadboardet til 3,3V- og GND-benene på dit Explorer-modul. Tilslut derefter XBee Explorer pin OUT til Arduino ben 2 (RX), og XBee pin IN til Arduino ben 3 (TX).

På samme måde kan XBee sende og modtage på samme tid? Ja, det er muligt sende og modtage data på samme tid . Hvornår XBee moduler er konfigureret i "AT-tilstand" (også kaldet "Transparent Serial"), konfigurerer du DH- og DL-parametrene for at identificere destinationsknuden, der vil modtage de serielle data.

Spørgsmålet er også, hvordan opretter jeg forbindelse til XBee?

Følg nedenstående trin:

  1. Tilslut din XBee til din XBee Explorer, og tilslut Explorer til din computer.
  2. Åbn XCTU.
  3. Tryk på Test/Forespørgsel for at sikre, at du kan kommunikere med din XBee WiFi.
  4. Klik over til fanen "Modemkonfiguration".
  5. Vælg "Aktiv scanning" nær toppen af rullevinduet.

Hvad bruges XBee til?

XBee er et modul produceret af Digi International hovedsagelig bruges som en radiokommunikation transceiver og modtager. Det er mesh-kommunikationsprotokoller, der sidder oven på IEEE 802.15. 4 ZigBee standard. XBee understøtter peer-to-peer såvel som punkt til multi-point netværkskommunikation trådløst med en hastighed på 250 kbits/s.

Anbefalede: