Hvad hedder det gamle musestik?
Hvad hedder det gamle musestik?

Video: Hvad hedder det gamle musestik?

Video: Hvad hedder det gamle musestik?
Video: PlayStation 2 - spil samler Thomas på 2024, Kan
Anonim

PS/2 Havn er en 6-benet mini-DIN stik bruges til at forbinde tastaturer og mus til aPC-kompatibelt computersystem. Dens navn kommer fra IBM PersonalSystem/2-serien af personlige computere, som den blev introduceret med i 1987.

På denne måde, hvilken port skal en mus tilsluttes?

Et dedikeret stik i computeren til en mus . På de første stationære pc'er er mus tilsluttet via føljetonen Havn , som blev afløst af PS/2 Havn . I dag tilsluttes mus til enhver USB Havn , selvom bundkort med PS/2-stik stadig laves (se PS/2 Havn ).

For det andet, hvad er de forskellige porte og stik? EN stik er den unikke ende af et stik, stik eller kanten af et kort, der forbindes til en Havn . Havn :Det Havn har enten huller eller en slot, der passer til stikket eller kortet, der tilsluttes Havn . For eksempel: kabler er tilsluttet Ethernet havne , og kabler og flashdrev er tilsluttet USB havne.

Hvad bruges en PS 2-port til på denne måde?

1. Den PS / 2 (Personligt system/ 2 ) Havn , også omtalt som musen Havn eller tastatur Havn , blev udviklet af IBM. det er bruges til at forbinde en computermus eller et tastatur til en IBM-kompatibel computer. Det PS / 2 port er et mini-DIN-stik, der indeholder seks ben, og som stadig findes på alle IBM-kompatible computere.

Hvilken farve er PS-porten på en enhed?

D. I nogle ATX/BTX Havn klynger, bunden PS /2 Havn bruges til tastaturer og toppen PS /2 Havn bruges til mus og peger enheder . På systemer og enheder der bruger standard PC99 farve kodning til havne , PS /2 tastatur havne (og kabelender) er lilla, og PS /2 mus havne (og kabelender) er grønne.

Anbefalede: