Er RequestParam obligatorisk?
Er RequestParam obligatorisk?

Video: Er RequestParam obligatorisk?

Video: Er RequestParam obligatorisk?
Video: Spring MVC Tutorial in Hindi || @RequestMapping Multiple || @RequestParam Annotation || #08 2024, Kan
Anonim

Metodeparametre kommenteret med @ RequestParam er påkrævet som standard. Det betyder, at hvis parameteren ikke er til stede i anmodningen, får vi en fejl: vil påberåbe metoden korrekt. Når parameteren ikke er angivet, er metodeparameteren bundet til null.

Folk spørger også, har @RequestParam standardværdi?

Det standard værdi af @ RequestParam er bruges til at give en standard værdi når anmodning param er ikke givet eller er tom.

Ligeledes, hvad er forskellen mellem RequestParam og Pathparam? 1) @ RequestParam bruges til at udtrække forespørgselsparametre, mens @PathVariable bruges til at udtrække data direkte fra URI'en. Selvom begge bruges til at udtrække data fra URL, @ RequestParam bruges til at hente forespørgselsparametre, alt efter ? i URL, mens @PathVariable bruges til at hente værdier fra selve URI.

Heraf, hvad er RequestParam?

@ RequestParam er en Spring-annotation, der bruges til at binde en webanmodningsparameter til en metodeparameter. Den har følgende valgfrie elementer: defaultValue - bruges som en reserve, når anmodningsparameteren ikke er angivet eller har en tom værdi.

Hvad er @RequestParam om foråret?

Forår MVC RequestParam Anmærkning. I Forår MVC, @ RequestParam annotation bruges til at læse formulardataene og binde dem automatisk til den parameter, der findes i den angivne metode. Inklusive formulardata, kortlægger den også forespørgselsparameteren til forespørgselsparameter og dele i flerpartsanmodninger.

Anbefalede: