Er Samsung Smart Switch sikker?
Er Samsung Smart Switch sikker?

Video: Er Samsung Smart Switch sikker?

Video: Er Samsung Smart Switch sikker?
Video: Solution for Safe mode System UI Issue 2024, Kan
Anonim

Smart Switch er Samsungs værktøj til hurtigt og nemt at skifte fra en gammel telefon, hvad enten det er Android , Windows Phone (haha), eller endda en iPhone. Det hjælper brugere med at bringe alle deres vigtige data fra en gammel telefon til deres nye Galaxy-håndsæt. Det har også en mulighed for at kryptere nævnte data og beholde dem sikker og sikker.

På samme måde bliver det spurgt, om Samsung Smart Switch er god?

Fordele og ulemper i det hele taget, Samsung Smart Switch er kraftfuld til at overføre data fra Android Gihosoft Mobile Phone Transfer, en professionel telefon til telefon overførselssoftware, er kraftfuld og brugervenlig. Fordele: Næsten alle typer data på telefonen kan overføres. Sikkerhedskopier og gendan Galaxy/Note-data til pc med et enkelt klik.

Desuden, er Smart Switch sikker at bruge? Smart Switch er Samsungs værktøj til hurtigt og nemt at skifte fra en gammel telefon - det være sig Android, Windows Phone (haha) eller endda en iPhone. Det hjælper brugere med at bringe alle deres vigtige data fra en gammel telefon til deres nye Galaxy-håndsæt. Det har også en mulighed for at kryptere nævnte data og beholde dem sikker og sikker.

I betragtning af dette, kopierer eller flytter Smart Switch?

Smart Switch er ikke et omfattende backup- og gendannelsesprogram, der vilje direkte kopi alt til den nye telefon, men det er en god måde at udfylde de mange huller efterladt af det grundlæggende backup- og gendannelsessystem, der er forbundet med din Google-konto.

Hvad gør Samsung Smart Switch?

Det Samsung Smart Switch Mobilapp giver brugerne mulighed for nemt at overføre indhold (kontakter, fotos, musik, noter osv.) til en ny Samsung Galaxy enhed. Følgende operativsystemer understøtter overførsel af indhold via Smart Switch Mobil app: Android (version 4.0 eller nyere) Apple® (iCloud backup aktiveret)

Anbefalede: