Kan vi bruge int i JavaScript?
Kan vi bruge int i JavaScript?

Video: Kan vi bruge int i JavaScript?

Video: Kan vi bruge int i JavaScript?
Video: Полный курс по Next js - Изучи Nextjs за 2 часа! | React SSR +таймкоды 2024, Kan
Anonim

Int findes ikke i Javascript.

På denne måde, hvad er et heltal i JavaScript?

JavaScript har kun flydende kommatal. Heltal fremstå internt på to måder. Først de fleste JavaScript motorer gemmer et lille nok tal uden en decimalbrøk som en heltal (med f.eks. 31 bit) og bibehold denne repræsentation så længe som muligt.

Ydermere, hvilke datatyper understøttes af JavaScript? Datatyper i JavaScript String, Number og Boolean er primitive datatyper . Objekt, Array og Funktion (som alle er typer af objekter) er sammensatte datatyper . Hvorimod Undefined og Null er specielle datatyper.

Derfor, hvad er brugen af parseInt i JavaScript?

Definition og Brug Det parseInt () funktion analyserer en streng og returnerer et heltal. Radix-parameteren er Brugt for at angive hvilket talsystem der skal være Brugt , for eksempel angiver en radix på 16 (hexadecimal) at tallet i strengen skal parses fra et hexadecimalt tal til et decimaltal.

Er et nummer JavaScript?

I JavaScript , er der to måder at kontrollere, om en variabel er en nummer : isNaN() – Står for "is Not a Nummer ”, hvis variabel ikke er a nummer , returnerer den sand, ellers returnerer den falsk. typeof – Hvis variabel er en nummer , vil det returnere en streng med navnet " nummer ”.

Anbefalede: