Indholdsfortegnelse:

Hvordan tilføjer jeg vejledninger i PowerPoint 2016?
Hvordan tilføjer jeg vejledninger i PowerPoint 2016?

Video: Hvordan tilføjer jeg vejledninger i PowerPoint 2016?

Video: Hvordan tilføjer jeg vejledninger i PowerPoint 2016?
Video: PowerPoint 2016 Beginner Tutorial 2024, April
Anonim

Med dit hold på markøren stadig aktiv, så guiden forbliver markeret, skal du trykke på Ctrl-tasten på tastaturet og trække musen mod højre eller venstre for diaset for at oprette en ny guide.

På samme måde spørger folk, hvordan tilføjer du guider i PowerPoint?

Til tilføje mere guider , højreklik hvor som helst på diasmasteren i hovedruden, peg på pilen til højre for Grid og Vejledninger , og klik derefter på enten Tilføje Lodret guide eller Tilføje Vandret guide.

Og hvordan slår jeg Smart Guides til i PowerPoint 2016? Bare fravælg de muligheder, der aktiverede dem. Lancering PowerPoint 2016 , få adgang til fanen Vis på båndet. Klik derefter på knappen Dialog Launcher i Vis-gruppen (fremhævet med rødt i figur 2). Dette bringer Grid og Vejledninger dialogboks, som vist i figur 3.

Ved også, hvordan tilføjer jeg gitterlinjer i PowerPoint 2016?

Lancering PowerPoint 2016 , og åbn en BlankPresentation som vist i figur 2. Bemærk, at der ikke er nogen gitterlinjer synlig som standard. At muliggøre gitterlinjer , vælg fanen Vis på båndet, og sørg for at vælge Gitterlinjer afkrydsningsfeltet, som vist fremhævet med rødt i figur 3.

Hvordan justerer du i PowerPoint 2016?

Sådan fordeler du objekter jævnt:

  1. Vælg de objekter, du vil justere.
  2. Klik på kommandoen Juster på fanen Formater, og vælg derefter Juster til dias eller Juster valgte objekter.
  3. Klik på kommandoen Juster igen, og vælg derefter Distribuer Horisontalt eller Distribuer lodret fra rullemenuen, der vises.

Anbefalede: