Hvad er en elektromagnetisk kontakt?
Hvad er en elektromagnetisk kontakt?

Video: Hvad er en elektromagnetisk kontakt?

Video: Hvad er en elektromagnetisk kontakt?
Video: 14. EMC støysignaler 2024, Kan
Anonim

Et relæ er en elektromagnetisk kontakt drives af en relativt lille elektrisk strøm, der kan tænde eller slukke for en meget større elektrisk strøm. Hjertet i et relæ er en elektromagnet (en trådspole, der bliver en midlertidig magnet, når elektricitet strømmer gennem den).

Udover dette, hvad bruges en magnetisk kontakt til?

Enkel magnetiske kontakter er plejede registrere åbning af døre og vinduer. En grundlæggende magnetisk kontakt består af to dele- magnet og en magnetisk følsom kontakt (normalt et siv kontakt indesluttet i en glaskuvert). Afbrydere kan enten være normalt åben (luk ved alarm) eller normalt lukket (åben ved alarm).

For det andet, hvordan fungerer et 12 volt relæ? Mest 12 volt relæer fungerer tilbehøret i biler og andre motorkøretøjer. Når du anvender en lille mængde strøm til relæ spole, lukker dette kontakter, som igen leverer strøm til et tilbehør, som normalt ville kræve meget strøm til operere.

Ved også, hvordan den magnetiske kontakt virker?

Først udviklet i 1930'erne, magnetiske kontakter virker svarende til relæer, lukker en elektrisk kontakt i nærvær af en magnetisk Mark. I modsætning til relæer, magnetiske kontakter er forseglet i glas. Fordi de er forseglet, magnetiske kontakter eliminer risikoen for gnistdannelse i brandfarlige eller eksplosive miljøer.

Hvor bruges elektromekaniske relæer?

Elektromekaniske relæer er kontakter, der typisk er Brugt at kontrollere højeffekt elektriske enheder. Elektromekaniske relæer er Brugt i mange af nutidens elektriske maskiner, når det er afgørende at styre et kredsløb, enten med et laveffektsignal, eller når flere kredsløb skal styres af et enkelt signal.

Anbefalede: