Hvad betyder 4-polet i elektriske termer?
Hvad betyder 4-polet i elektriske termer?

Video: Hvad betyder 4-polet i elektriske termer?

Video: Hvad betyder 4-polet i elektriske termer?
Video: Motor Poles and RPM Explained 2024, Kan
Anonim

Det dybest set midler at en elektriske maskine (motor eller generator) har fire magnetisk stænger som vist i dette tværsnit: [1] Der er fire magnetisk stænger på rotoren (den indre del, der drejer med akslen): to nord stænger og to sydpå stænger.

Og hvad betyder Pole i elektriske termer?

polakker : En kontakt pol refererer til antallet af separate kredsløb, som kontakten styrer. En enkelt- pol switch styrer kun ét kredsløb. En dobbelt- pol switch styrer to separate kredsløb. En dobbelt- pol switch er som to separate enkelt- pol kontakter, der betjenes mekanisk af samme håndtag, knap eller knap.

Udover ovenstående, hvad betyder 3-polet i elektriske termer? 3 - pæl betyder at enhedernes stik er jordet, og at det normalt har tre stifter, hvoraf to bruges til at overføre strømmen og en bruges som personlig beskyttelse. I de fleste lande i verden er de 2- pol stikkontakter er skiftet ud med 3 - pol jordede stikkontakter, som kan acceptere både 2- pol og 3 - pol stik.

Også, hvad betyder 4-polet isolator?

An isolator Som indeholder 4 poler er betegnes som en 4 - pol isolator . I denne form for elektrisk isolator , tre stænger brug isolator og resterende én pol vilje være neutral. Denne type isolator er bruges til at forbinde en elektrisk komponent med 230V og klassificeret med en enkelt fase.

Hvad er forskellen mellem 3-polet og 4-polet MCCB?

3 polet MCCB betyder for forbindelsen af tre ledninger til tre fasesystem (R-Y-B Fase). 4 polet MCB: 4 polet MCCB til 4 ledninger tilslutninger, den ene yderligere 4 pol for neutral ledningsforbindelse således at mellem neutral og enhver af de andre tre vil levere.

Anbefalede: