Hvilken enhed bruger et hun-TRS-stik på computeren?
Hvilken enhed bruger et hun-TRS-stik på computeren?

Video: Hvilken enhed bruger et hun-TRS-stik på computeren?

Video: Hvilken enhed bruger et hun-TRS-stik på computeren?
Video: Zoom H4n Pro : Er den stadig god i 2021? 2024, Kan
Anonim

Et TRS stik bruges til lydstik som f.eks højttalere og mikrofoner . Tastaturer brug enten et PS/2-stik eller et USB-stik. Joysticks bruger typisk et USB-stik, selvom nogle tilsluttes via et DB-15-stik. Skærme bruger en af de mange grafiske porte, såsom en VGA-port, DVI-port eller HDMI-port.

Hvilken enhed bruger i denne forbindelse et hun DB 15-stik?

DB - 15 (DA- 15 og DE- 15 ) To DB - 15 stik er vidt udbredt Brugt . Den større, to-rækket kvinde DA- 15 er spilporten på en pc, og den mindre, tre-rækkede, kvinde højdensitet DE- 15 er VGA-porten. Se VGA og stik og fatninger.

Derudover, hvad er stikkene på bagsiden af en computer? USB

Hvilken type kabel skal du også bruge til at tilslutte skærmen til din computer?

Der er to typer af tilgængelige fladskærme: LCD og LED. Disse skærme er meget ens og brug en VGA-, DVI-, HDMI- eller DisplayPort- eller USB-C-stik til forbinde til computer . VGA og DVI er ældre forbindelser , hvorimod HDMI, DisplayPort og især USB-C er nyere.

Hvilken porttype forbinder printeren til?

Små desktopprintere er normalt forbundet direkte til en computers USB-port. Ældre printere er tilsluttet en parallel- eller "printer"-port. Nogle printere er direkte forbundet til et netværk, hvilket gør det nemt for flere computere at dele dem. Nogle få printere bruger en sjælden serie Port forbindelse.

Anbefalede: