Hvordan gør jeg min position klæbrig?
Hvordan gør jeg min position klæbrig?

Video: Hvordan gør jeg min position klæbrig?

Video: Hvordan gør jeg min position klæbrig?
Video: Derfor kan hestehuller være livsfarlige 2024, Kan
Anonim

At se det effekten af klæbrig positionering, vælg positionen : klæbrig mulighed og rul denne beholder. Det element vil rulle sammen med sin beholder, indtil den er kl det toppen af det beholder (eller rækker det offset angivet i toppen), og vil derefter stoppe med at rulle, så det forbliver synligt.

Kan jeg desuden bruge position sticky?

Understøttelse af browsere Placer Sticky understøttes af alle større moderne browsere, undtagen gamle IE. For Safari-browsere du vilje skal tilføje -webkit-præfikset.

hvorfor virker min position sticky ikke? Så hvis du løber ind i en situation, hvor position : -webkit- sticky virker ikke , en heads-up: tjek for at se, om det element, du vil position som klæbrig er ikke et underordnet af et overordnet element, der har fået sit overløb sat til skjult. Du skal også indstille den øverste egenskab for det element, du vil position klistret.

Også for at vide, hvordan gør man et element klæbrigt?

Til lave en element klistret , gør : make_sticky('# klæbrig -elem-id'); Når element bliver til klæbrig , styrer koden placeringen af det resterende indhold for at forhindre, at det hopper ind i hullet efterladt af klæbrigt element . Det returnerer også klæbrigt element til sin oprindelige ikke- klæbrig position, når du ruller tilbage over den.

Hvad gør position sticky?

Et element med position : klæbrig ; er placeret baseret på brugerens rulle position . EN klæbrig element skifter mellem relativ og fast, afhængigt af rullen position . Den er placeret relativt indtil en given offset position mødes i viewporten - så "klæber" den på plads (som position :fast).

Anbefalede: