Indholdsfortegnelse:

Hvad er WiFi SSID?
Hvad er WiFi SSID?

Video: Hvad er WiFi SSID?

Video: Hvad er WiFi SSID?
Video: Understanding Wireless SSIDs 2024, Kan
Anonim

SSID er simpelthen den tekniske betegnelse for et netværksnavn. Når du opsætter et trådløst hjemmenetværk, giver du det et navn for at skelne det fra andre netværk i dit nabolag. Du vil se dette navn, når du slutter din computer til dit trådløse netværk. WPA2 er en standard for trådløs sikkerhed.

I betragtning af dette, hvordan finder jeg ud af mit SSID?

Se efter et klistermærke på din router

  1. Venstre-klik på ikonet for trådløst signal (oftest placeret i nederste højre hjørne af skrivebordet).
  2. På listen over netværk skal du se efter netværksnavnet ved siden af Forbundet. Dette er dit netværks SSID.

Udover ovenstående, hvad står WiFi for? Trådløst internet er simpelthen et varemærkebeskyttet udtryk, der betyder IEEE802.11x. Den falske forestilling om, at mærkenavnet " Trådløst internet "en forkortelse for "wireless fidelity" har spredt sig i en sådan grad, at selv industriledere har inkluderet udtrykket wirelessfidelity i en pressemeddelelse.

Folk spørger også, hvad er et SSID, og hvad bruges det til?

An SSID (Service Set Identifier) er det primære navn, der er knyttet til et 802.11 trådløst lokalnetværk (WLAN), inklusive hjemmenetværk og offentlige hotspots. Klientenhed bruger dette navn til at identificere og tilslutte sig trådløse netværk.

Hvordan finder jeg mit SSID på min telefon?

Tryk på sektionen Trådløst og netværk, tryk på Wi-Fi-indstillinger. Tryk på Wi-Fi: Slå Wi-Fi til. Find dit trådløse netværksnavn ( SSID ). For Windstream-udstyr er det trådløse netværksnavn placeret på bagsiden af routeren ved siden af SSID.

Anbefalede: