Hvad er forskellen mellem VMware Essentials og Essentials Plus?
Hvad er forskellen mellem VMware Essentials og Essentials Plus?

Video: Hvad er forskellen mellem VMware Essentials og Essentials Plus?

Video: Hvad er forskellen mellem VMware Essentials og Essentials Plus?
Video: Штукатурка стен - самое полное видео! Переделка хрущевки от А до Я. #5 2024, April
Anonim

vSphere Essentials giver serverkonsolidering for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din hardware. Essentials Plus tilføjer funktioner som f.eks vSphere Datagendannelse til agentfri backup af dine data og virtuelle maskiner.

På samme måde spørger folk, hvad inkluderer VMware essentials plus?

Funktioner som vMotion, High Availability (HA) eller vSphere Replikation (VR). VMware vSphere Essentials Plus Kit giver en alt-i-én-løsning til små virksomheder til at virtualisere deres fysiske servere og reducere hardwareomkostninger, samtidig med at det sikrer overlegen høj applikationstilgængelighed og databeskyttelse.

For det andet, inkluderer VMware essentials plus Drs? Jeg har observeret vpshere vcenter server som kommer med ' Essentials plus ' pakken er en basislicens, det gør giver dig ikke FT/ DRS medmindre du opgraderer Vsfære licens til Enterprise. Det er som at købe en bil og tro, at den vil have alle funktionerne! Grundmodel.

Desuden, hvad omfatter vSphere essentials?

vSphere Hypervisor (ESXi) vCenter Server Væsentlige.

VMware vSphere Essentials Kit detaljer.

Produkt oversigt Essentials Kit Essentials Plus Kit
Funktioner vSphere Hypervisor vSphere Hypervisor, vMotion, Cross Switch vMotion, High Availability, Data Protection, vShield Endpoint, vSphere Replication

Hvad er vCenter Server Essentials?

vCenter Server Essentials vSphere Essentials og Væsentlige Derudover er sæt designet med SMB-pladsen i tankerne og er ved at komme i gang med virtualisering. Disse sæt inkluderer også vCenter-server i modsætning til ved køb vSphere Standard, Enterprise osv. hvor vCenter-server licens købes separat.

Anbefalede: