Hvad er forskellen mellem VMware og OpenStack?
Hvad er forskellen mellem VMware og OpenStack?

Video: Hvad er forskellen mellem VMware og OpenStack?

Video: Hvad er forskellen mellem VMware og OpenStack?
Video: Что такое LDAP и Active Directory? Как работает LDAP и какова структура LDAP/AD? 2024, Marts
Anonim

OpenStack vs VMware vSphere. Kør færre servere og reducer kapital- og driftsomkostninger ved at bruge VMware vSphere til at bygge en cloud computing-infrastruktur. OpenStack tilhører "Open Source Cloud"-kategorien i teknologistakken, mens VMware vSphere kan primært klassificeres under "Virtualiseringsplatform".

Kan OpenStack så køre på VMware?

VMware Integreret OpenStack er en VMware understøttes OpenStack distribution, der gør det nemt at løb en virksomhedsgrad OpenStack sky ovenpå VMware virtualiseringsteknologier.

Man kan også spørge, om Kubernetes erstatter OpenStack? Fabel, som har været produktdirektør hos Canonical siden 2017, sagde, at i den populære fantasi, OpenStack , en open source-platform til opbygning af cloud-infrastruktur, har været erstattet ved Kubernetes som go-to-løsningen til at omdanne uensartede underliggende servere og lagerpuljer til en enkelt infrastruktur.

På samme måde kan du spørge, hvad er VMware OpenStack?

VMware Integreret OpenStack ( VMware VIO) er en OpenStack distribution testet og understøttet af VMware for virksomheder, der ønsker at implementere og administrere en privat sky oven på deres vSphere-infrastruktur.

Hvorfor er KVM bedre end VMware?

KVM er generelt mere skalerbar end VMware , primært pga vSphere har nogle begrænsninger på de servere, den kan administrere. Desuden, VMware har tilføjet et stort antal Storage Area Networks (SAN'er) for at understøtte forskellige leverandører.

Anbefalede: