Hvordan laver man det dobbelte S-symbol?
Hvordan laver man det dobbelte S-symbol?

Video: Hvordan laver man det dobbelte S-symbol?

Video: Hvordan laver man det dobbelte S-symbol?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Brug en tastaturgenvej

Hvis dit tastatur har et taltastatur, kan du bruge en genvejskommando til skab et afsnit symbol . Tryk og hold "Alt"-tasten nede, og brug dit tastatur til at skrive tallene "21" eller "0167" (uden anførselstegn). Slip "Alt"-tasten for at indsætte symbol.

Hvad betyder det dobbelte S-symbol her?

Sektionstegnet, også kaldet en silcrow, er et atypografisk mærke, der bruges til at referere til et bestemt afsnit af et dokument. Dens form stammer fra en dobbelt ' s ', som på latin står for signum sectionis (betyder 'sektion symbol '). Og så kommer du til silcrow, og det er det dobbelt problemer – du får to ' s ' former kombineret.

Udover ovenstående, hvordan skriver jeg é på mit tastatur? Tryk på Alt med det passende brev. For eksempel til type e , è , ê orë, hold Alt nede og tryk E en, to, tre eller fire gange. Hold op det hold musen over hver knap for at lære dens tastatur genvej. Skift + klik på en knap for at indsætte dens store bogstaver.

Hvordan laver man så et underafsnitssymbol?

Den første er at holde Alt-tasten nede og type tallene 0167 på det numeriske tastatur. Den anden metode involverer disse trin: Vælg Symbol fra Indsæt-menuen. Word viser Symbol dialog boks.

Hvor er sektionssymbolet i Word?

Klik på " Symbol "-ikonet i øverste højre hjørne. Klik på "Mere Symboler ." Klik på fanen "Specialtegn". Rul ned til" Afsnit ."

Anbefalede: