Er beats lavet af ægte læder?
Er beats lavet af ægte læder?

Video: Er beats lavet af ægte læder?

Video: Er beats lavet af ægte læder?
Video: Rob x Jenne // Beat Breakdown af Artigeardit - Gothersgade 2024, April
Anonim

Læder skræller de fleste hovedtelefoner af på et tidspunkt. Et problem med Beats er, at dens hovedtelefoner ikke er det lavet fra ægte læder men fra en syntetisk version, så de er ikke så holdbare, som de ellers kunne være. Og selv da læder er ikke altid så slidstærkt, som du måske tror.

Er Beats-hovedtelefoner desuden lavet af læder?

Beats Pro hovedtelefoner er lavet med en aluminium gunmetal ramme og høj kvalitet læder ørekopper for ekstra komfort.

Ydermere, hvilke materialer bruges til at lave beats-hovedtelefoner? Samtidig byder de på en bred vifte af materialer . Den mest populære anvendte materialer til opførelse af disse hovedtelefoner er polyurethan, ægte læder, imiteret læder fyldt med skum, en bred vifte af tekstiler såsom tapperhed, fløjl og plys.

Så er Beats-hovedtelefoner veganske?

SLÅ OP FOR BEATS som et perfekt par hovedtelefoner ( vegansk venlige, selvfølgelig) kan du sejle gennem vinteren med rytme og lethed. For hvert par hovedtelefoner solgt, hjælper virksomheden med at genoprette hørelsen til en person i nød.

Ejes beats af Apple?

Beats Electronics LLC (også kendt som Beats af Dr. Dre, eller simpelthen Beats by Dre) er et datterselskab af Æble Inc., der producerer lydprodukter. Med hovedkvarter i Culver City, Californien, blev virksomheden grundlagt af musikproducer og rapper Dr. Dre og Interscope Records medstifter Jimmy Iovine.

Anbefalede: