Hvad menes der med monolitisk anvendelse?
Hvad menes der med monolitisk anvendelse?

Video: Hvad menes der med monolitisk anvendelse?

Video: Hvad menes der med monolitisk anvendelse?
Video: What is Monolithic Application ? 2024, April
Anonim

I software engineering, en monolitisk anvendelse beskriver en enkelt-lags software Ansøgning hvor brugergrænsefladen og dataadgangskoden kombineres til et enkelt program fra en enkelt platform. EN monolitisk anvendelse er selvstændig og uafhængig af anden databehandling applikationer.

På denne måde, hvad er en monolitisk proces?

I software. Et softwaresystem kaldes " monolitisk "hvis den har en monolitisk arkitektur, hvori funktionelt skelnelige aspekter (for eksempel datainput og -output, data forarbejdning , fejlhåndtering og brugergrænsefladen) er alle sammenvævede i stedet for at indeholde arkitektonisk separate komponenter.

Derudover, hvad er monolitisk og mikrotjenester? EN monolitisk arkitektur er bygget som ét stort system og er normalt én kodebase. EN monolit er ofte installeret på én gang, både front- og slutkode sammen, uanset hvad der blev ændret. EN mikrotjenester arkitektur er imidlertid, hvor en app er bygget som en suite af små tjenester, hver med deres egen kodebase.

Spørgsmålet er også, hvad er monolitisk applikationsarkitektur?

EN monolitisk arkitektur er den traditionelle forenede model til design af et softwareprogram. Monolitisk software er designet til at være selvstændig; komponenter i programmet er indbyrdes forbundne og indbyrdes afhængige snarere end løst koblede, som det er tilfældet med modulære softwareprogrammer.

Hvad er monolitisk ramme?

En kort beskrivelse: Monolitisk : a monolitiske rammer giver typisk en tæt koblet kodebase, der gør en masse antagelser om, hvordan koden interagerer med hinanden. Det inkluderer normalt alt, hvad du har brug for for at få en webapplikation op at køre hurtigt.

Anbefalede: