Hvad menes der med automatisk tændingstemperatur?
Hvad menes der med automatisk tændingstemperatur?

Video: Hvad menes der med automatisk tændingstemperatur?

Video: Hvad menes der med automatisk tændingstemperatur?
Video: Ignition Temperature - Science 2024, Kan
Anonim

Det selvantændelsestemperatur eller optændingspunktet for et stof er det laveste temperatur hvorved den spontant antændes i normal atmosfære uden en ekstern kilde til tænding , såsom en flamme eller gnist. Det her temperatur er påkrævet for at levere den nødvendige aktiveringsenergi til forbrænding.

Med dette for øje, hvad er den automatiske antændelsestemperatur for brint?

siden selvantændelsestemperatur for brint er 585°C [8].

Derudover, hvordan kontrollerer du antændelsestemperaturen? Typisk, antændelsestemperaturer måles ved at anbringe stoffet i en halvliters beholder og inde i en temperatur -styret ovn.

Folk spørger også, hvad er træets selvantændelsestemperatur?

Antændelsestemperatur af træ Træ placeres i en ovn ved 700°F. går i brand næsten med det samme. Ved ovn temperaturer på 450°-500°F træ forkuller gradvist og antændes normalt efter flere timer. "Pyroforisk kulstof," dannet når træ langsomt forkuller, absorberer og kombineres hurtigt med ilt.

Hvad er forskellen mellem flammepunkt og automatisk tændingstemperatur?

Det flammepunkt af en brændbar væske er den laveste temperatur hvor der vil være nok brændbar damp til antænde når en tænding kilden anvendes. I modsætning til flammepunkter , det selvantændelsestemperatur bruger ikke en tænding kilde. Som følge heraf selvantændelsestemperatur er højere end flammepunkt.

Anbefalede: