Hvordan tilføjer jeg en navigationslinje i bootstrap?
Hvordan tilføjer jeg en navigationslinje i bootstrap?

Video: Hvordan tilføjer jeg en navigationslinje i bootstrap?

Video: Hvordan tilføjer jeg en navigationslinje i bootstrap?
Video: Navbar Bootstrap 5 | Bootstrap Navbar Tutorial 2024, Kan
Anonim

Til skab en sammenklappelig navigations bar , brug en knap med class=" navbar -toggler", data-toggle="collapse" og data-target="#thetarget". Indpak derefter navbar indhold (links osv.) inde i et div-element med class="collapse navbar -collapse", efterfulgt af et id, der matcher knappens datamål: "thetarget".

Derfor, hvor er navigationslinjen?

En hjemmeside navigations bar vises oftest som en vandret liste over links øverst på hver side. Det kan være under overskriften eller logoet, men det er altid placeret før hovedindholdet på siden. I nogle tilfælde kan det give mening at placere navigations bar lodret på venstre side af hver side.

Ud over ovenstående, hvorfor skal jeg bruge bootstrap? Bootstrap er et godt valg til at lave en responsiv hjemmeside. Med det fantastiske flydende gittersystem og responsive hjælpeklasser er det en glat og nem opgave at skabe en responsiv hjemmeside. Nu Bootstrap er mobil først.

Også spurgt, hvordan tilsidesætter jeg Bootstrap-stile?

Den bedste og enkle måde at overordnede bootstrap eller enhver anden css er at sikre, at din css-fil er inkluderet efter bootstrap css-fil i headeren. Hvis du nu vil tilsidesætte en bestemt klasse så skal du bare kopiere css'en fra din bootstrap css-fil og indsæt den i din css-fil, og foretag derefter de nødvendige ændringer.

Hvordan konfigurerer jeg bootstrap?

  1. Trin 1: Opsætning og oversigt. Opret en HTML-side. Indlæs Bootstrap via CDN eller host det lokalt. Inkluder jQuery. Indlæs Bootstrap JavaScript. Sæt det hele sammen.
  2. Trin 2: Design din landingsside. Tilføj en navigationslinje. Inkluder tilpasset CSS. Opret en sideindholdscontainer. Tilføj baggrundsbillede og tilpasset JavaScript. Tilføj et overlay.

Anbefalede: