Hvad er en sammensmeltningsfunktion i Teradata?
Hvad er en sammensmeltningsfunktion i Teradata?

Video: Hvad er en sammensmeltningsfunktion i Teradata?

Video: Hvad er en sammensmeltningsfunktion i Teradata?
Video: Sådan føles det at leve med ADHD 2024, Kan
Anonim

FLYDER SAMMEN bruges til at kontrollere, om argumentet er NULL, hvis det er NULL, tager det standardværdien. Det vil tjekke for NOT NULL værdier sekventielt på listen, og det vil returnere den første NOT NULL værdi.

På samme måde, hvad er koalesceringsfunktionen?

SQL Koalescerende funktion . SQL'en Flyder sammen og IsNull funktioner bruges til at håndtere NULL-værdier. SQL'en Koalescerende funktion evaluerer argumenterne i rækkefølge og returnerer altid den første ikke-nul værdi fra den definerede argumentliste.

Hvad er kvalificere i Teradata? KVALIFICERE . en introduktion til en betinget klausul, der i lighed med HAVING yderligere filtrerer rækker fra en WHERE-sætning. Den største forskel mellem KVALIFICERE og HAVE er det med KVALIFICERE filtreringen er baseret på resultatet af udførelse af forskellige ordnede analytiske funktioner på dataene.

Derfor, hvad er Oreplace-funktionen i Teradata?

Oreplace i Teradata er vant til erstatte hver forekomst af matchende streng med den nye streng i Teradata . Oreplace er hovedsageligt vant til enten at erstatte af fjerne dele af en streng.

Hvad er cast-funktion i Teradata?

Teradata CAST funktion Eksempler Den CAST funktion vilje konvertere typen af en tabelkolonne eller et udtryk til en anden kompatibel datatype. Overvej f.eks. eksemplerne på brug af CAST funktion : Vælg støbt ('123456' som INT) som col1; col1 123456. Resultatet er den konverterede værdi.

Anbefalede: