Hvad er forskellen mellem aktivitet og nytte i PEGA?
Hvad er forskellen mellem aktivitet og nytte i PEGA?

Video: Hvad er forskellen mellem aktivitet og nytte i PEGA?

Video: Hvad er forskellen mellem aktivitet og nytte i PEGA?
Video: Почему тесто на закваске липкое? Разбираем причины и делаем тесто на закваске упругим и эластичным! 2024, Kan
Anonim

Aktivitet er en regel-Obj- Aktivitet og Nytte er en form i Pegaen flyde. Denne form vil referere til en aktivitet med brugstypen er valgt som en Utility . Der er flere brugstyper for en aktivitet såsom Utility , Forbind, Tildel, Giv besked eller Ruter.

Hvad er brugen af brugsform i PEGA i forhold til dette?

EN Brugsform , repræsenteret ved form i et Visio-flowdiagram, refererer til en aktivitet, der opdaterer et arbejdsobjekt, men som ikke kræver brugerinteraktion og input. Dit system inkluderer standardaktiviteter for brugsformer , og du kan oprette yderligere.

Desuden, hvorfor anbefales aktiviteter ikke i PEGA? Aktiviteter er sværere at vedligeholde og ikke lige så let at konstruere som andre regler i Pega . Vi skulle ikke bruge en aktivitet til beregninger eller egenskabsvalideringer, som vi kan implementere som begrænsningsregler eller Declaration Expression-regler.

hvad er en aktivitet i PEGA?

I PEGA , en Aktivitet er en forekomst af Rule-Obj- Aktivitet regeltype. An aktivitet er den grundlæggende sekventielle behandlingsenhed i Process Commander-systemet i PEGA . An aktivitet når den er defineret består af en sekvens af trin, som hver kan indeholde en metode eller en instruktion.

Hvad er smarte former PEGA?

Smarte former i et flow. Du kan tilføje smarte former til et flowdiagram eller proces i en fase. Ved hjælp af former som allerede er konfigureret, kan du opbygge flow hurtigere. Smarte former understøttes i Process Modeler og Case Designer. Følgende tabel beskriver smarte former til flowdiagrammer og processer.

Anbefalede: