Hvad er attributvælger jQuery?
Hvad er attributvælger jQuery?

Video: Hvad er attributvælger jQuery?

Video: Hvad er attributvælger jQuery?
Video: Золотая орда и Римская церковь. Католическая колонизация. 2024, April
Anonim

Det [ attribut ] Vælger er en indbygget vælger i jQuery , bruges til at vælge alle elementer med det angivne attribut . Syntaks: $("[attribute_name]") Parameter: attribute_name: Det er den påkrævede parameter, der specificerer attribut at blive udvalgt.

Desuden, hvad er en selector i jQuery?

EN jQuery-vælger er en funktion, som gør brug af udtryk til at finde ud af, om der matches elementer fra en DOM baseret på de givne kriterier. Man kan simpelthen sige, vælgere bruges til at vælge en eller flere HTML elementer ved brug af jQuery . Når et element er valgt, kan vi udføre forskellige operationer på det valgte element.

På samme måde, hvad er vælgerne i JavaScript? JS bruger CSS-syntaksen til at vælge og manipulere HTML-elementer. Vælgere bruges til at "finde" (vælge) HTML-elementer baseret på deres tagnavn, id, klasser, typer, attributter, værdier af attributter og meget mere. En liste over alle vælgere kan findes i vores CSS Vælger Reference.

På samme måde, hvad er de grundlæggende vælgere i jQuery?

jQuery-vælgere

Vælger Eksempel Vælger
[attribut*=værdi] $("[title*='hej']") Alle elementer med en titelattributværdi, der indeholder ordet "hej"
:input $(":input") Alle input-elementer
:tekst $(":tekst") Alle input-elementer med
:adgangskode $(":adgangskode") Alle input-elementer med

Hvad gør følgende vælger $(Div?

Det følgende vælger : $( " div ") vælger kun den første div element i HTML-dokumentet. Det følgende vælger : $( " div ") vælger kun den første div element i HTML-dokumentet.

Anbefalede: