Hvad er RMI-registrering i Java?
Hvad er RMI-registrering i Java?

Video: Hvad er RMI-registrering i Java?

Video: Hvad er RMI-registrering i Java?
Video: Джастин Ши: Блокчейн, криптовалюта и ахиллесова пята в разработке программного обеспечения 2024, April
Anonim

Java's Fjernmetodekald ( RMI ) Register er i bund og grund en katalogtjeneste. Et fjerntliggende objekt registreringsdatabasen er en bootstrap-navnetjeneste, der bruges af RMI servere på den samme vært for at binde fjernobjekter til navne.

Spørgsmålet er også, hvad er RMI i Java?

Det RMI ( Fjernmetodekald ) er en API, der giver en mekanisme til at oprette distribueret applikation i java . Det RMI tillader et objekt at påkalde metoder på et objekt, der kører i en anden JVM. Det RMI giver fjernkommunikation mellem applikationerne ved hjælp af to objekter, stub og skelet.

Ved også, hvordan starter jeg et RMI-register? Start Java RMI register Til Start det registreringsdatabasen , køre rmiregistry kommando på serverens vært. Denne kommando producerer intet output (når det lykkes) og køres typisk i baggrunden. For mere information, se værktøjernes dokumentation for rmiregistry [Solaris, Windows].

Spørgsmålet er også, hvad er registreringsdatabasen i Java?

registreringsdatabasen . Register interface og java . EN registreringsdatabasen er et eksternt objekt, der kortlægger navne til eksterne objekter. EN registreringsdatabasen kan bruges i en virtuel maskine med andre serverklasser eller standalone. Metoderne til LocateRegistry bruges til at få en registreringsdatabasen opererer på en bestemt vært eller vært og port.

Hvor bruges RMI?

RMI er en ren java-løsning til Remote Procedure Calls (RPC) og er Brugt at oprette distribueret applikation i java. Stub og skelet objekter er Brugt til kommunikation mellem klient- og serverside.

Anbefalede: