Indholdsfortegnelse:

Hvordan starter jeg et RMI-register?
Hvordan starter jeg et RMI-register?

Video: Hvordan starter jeg et RMI-register?

Video: Hvordan starter jeg et RMI-register?
Video: R.E.M. - Losing My Religion (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

Start Java RMI register

Til Start det registreringsdatabasen , køre rmiregistry kommando på serverens vært. Denne kommando producerer intet output (når det lykkes) og køres typisk i baggrunden. For mere information, se værktøjernes dokumentation for rmiregistry [Solaris, Windows].

Også spurgt, hvad er et RMI-register?

Java's Remote Method Invocation ( RMI ) Register er i bund og grund en katalogtjeneste. Et fjerntliggende objekt registreringsdatabasen er en bootstrap-navnetjeneste, der bruges af RMI servere på den samme vært for at binde fjernobjekter til navne.

hvad er navngivningsopslagsmetode i RMI? Denne Navngivning. lookup()-kald inspicerer RMI-registret, der kører i den lokale vært, for en binding under navnet "Hej". Det returnerer en Objekt der skal castes til den eksterne grænseflade, du forventer, at den skal være. Det kan du så bruge objekt at kalde fjernmetoderne defineret i grænsefladen.

Også at vide er, hvordan kører jeg en RMI-applikation?

Trin til at køre denne RMI-applikation

  1. kompiler alle java-filerne javac *.java.
  2. Start RMI registry start rmiregistry.
  3. Kør serverfil java AddServer.
  4. Kør klientfil i en anden kommandoprompt abd pass lokalt værtsportnummer ved kørselstid java Client 127.0.0.1.

Hvad er RMI-port?

Konfigurerer RMI-porte . Impact Server åbner en række havne på en maskine til Java™ Remote Method Invocation ( RMI ) operationer. Der er et par udsatte egenskaber, som du kan bruge til at styre hvilke havne er brugt. Som standard er en tilfældig Havn åbnes på værtssystemet, der bruges af RMI registreringsdatabasen.

Anbefalede: