Hvad gør mount a do?
Hvad gør mount a do?

Video: Hvad gør mount a do?

Video: Hvad gør mount a do?
Video: Labrinth - Mount Everest (Lyrics) 2024, Kan
Anonim

Opdateret: 2019-04-05 af Computer Hope. Det montere kommando monteringer en lagerenhed eller et filsystem, hvilket gør det tilgængeligt og knytter det til en eksisterende mappestruktur. Umount-kommandoen "afmonterer" a monteret filsystem, informere systemet om at fuldføre eventuelle afventende læse- eller skriveoperationer og sikkert frakoble det.

Heraf, hvad sker der, når du monterer et drev?

Montering er en proces, hvorved operativsystemet laver filer og mapper på et lager enhed (såsom hårdt køre , CD-ROM eller netværksdeling) tilgængelig for brugere at få adgang til via computerens filsystem.

For det andet, hvad vil det sige at montere et billede? Til montere en ISO-fil midler at få adgang til dets indhold, som om det var optaget på et fysisk medie og derefter indsat i det optiske drev. Hvis du har downloadet en software i form af en ISO billede og ønsker at installere det, montering det vil være hurtigere og nemmere end at optage det på en egentlig disk.

Derfor, hvad betyder det at montere en fil?

I computere, til montere er at lave en gruppe af filer i en fil systemstruktur tilgængelig for en bruger eller brugergruppe. I nogle anvendelser er det midler at gøre en enhed fysisk tilgængelig. For eksempel i datalagring, til montere er at placere et datamedie (såsom en båndpatron) på et drev, så det kan fungere.

Hvad er montering af et volumen?

EN monteret volumen er simpelthen et lagerområde på et mediedrev, som en computer får adgang til. Hvis du sætter en diskette, cd-rom, zip-disk eller andre flytbare medier i et drev, får du en monteret volumen til computeren. Harddiske kan have mere end én bind , fordeler den tilgængelige plads på drevet mellem dem.

Anbefalede: