Hvad er en bestået score på AP World History-eksamenen?
Hvad er en bestået score på AP World History-eksamenen?

Video: Hvad er en bestået score på AP World History-eksamenen?

Video: Hvad er en bestået score på AP World History-eksamenen?
Video: Rollback nedgradering fra Windows 11 til Windows 10 ✅ Opgrader ikke til Windows 11 ✅ #SanTenChan 2024, Kan
Anonim

Scorer af 3, 4 og 5 på en AP eksamen er bestået scoringer og generelt betragtet som et gode score . College Board definerer en 3 som 'kvalificeret, 4 som 'velkvalificeret' og en 5'er som 'ekstremt velkvalificeret.

Med hensyn til dette, hvor mange procent skal du bruge for at få en 5 på AP World History eksamen?

AP-scorefordelinger

Eksamen 5 4
AP psykologi 20.5% 25.3%
AP USA's regering og politik 12.9% 12.4%
AP USAs historie 11.8% 18.4%
AP verdenshistorie 8.6% 18.8%

hvor svært er det at få en 5 på AP World eksamen? Vi vil også gennemgå nogle nøglestrategier, du kan bruge til at hjælpe dig med at forberede dig effektivt. Det AP verden Historietest er udfordrende - kun 8,6 % af testdeltagerne fik en 5 i 2019. Men hvis du studerer rigtigt i løbet af året, kan du være en af de få studerende, der klarer denne test.

Med dette for øje, hvad svarer en 3 på en AP-eksamen til?

AP Score af 3 Højskolebestyrelsen udpeger en 3 at være "kvalificeret". Det betyder, at du forstod og udførte materialet til det punkt, at du kunne bestå college-klassen. Selvom du ikke fik den højeste karakter i klassen, bestod du. På grund af dette vil mange statslige gymnasier acceptere en 3.

Består en 2'er på en AP-eksamen?

AP Scorer. AP eksamener er scoret på en skala fra 1 til 5. En score på 5, hvilket betyder, at den studerende er yderst velkvalificeret til at modtage college-kredit for det pågældende kursus, er den højeste score. En score på 2 betyder, at den studerende muligvis er kvalificeret, og en score på 1 giver ingen anbefaling om universitetskredit.

Anbefalede: