Kan jeg skifte min cricket-telefon til Metro PCS?
Kan jeg skifte min cricket-telefon til Metro PCS?

Video: Kan jeg skifte min cricket-telefon til Metro PCS?

Video: Kan jeg skifte min cricket-telefon til Metro PCS?
Video: Кемпинг под дождем у лесного ручья с собакой - Дождь ASMR 2024, April
Anonim

Cricket er på AT&T's mobilnetværk, så du ville kvalificere dig. Din konto skal stadig være aktiv med Cricket og i god stand med Cricket Ellers Cricket vil ikke autorisere MetroPCS at bruge din eksisterende telefon nummer (fremstilling det tilbud ugyldigt).

Også spurgt, kan jeg skifte min MetroPCS-telefon til cricket?

Medbring din egen Telefon til Cricket Trådløs: Hvis du har en ulåst GSM telefon og din telefon understøtter AT&T's LTE-bånd, dig kan medbring selv telefon til Cricket.

Kan du desuden låse en Cricket-telefon op? At anmode om en Cricket Mobil enhed låse op , kontakt Cricket's kundeservice (via chat eller opkald) eller besøg en Cricket butik. Hvis godkendt, du vil modtage en låse op kode, som skal aktivere du at tage din telefon til et andet netværk. Det telefon nummeret på håndsættet du er oplåsning . Navnet på kontoen.

Desuden, kan du skifte en boost-telefon til Metro?

SPRINT ( Boost ) var en CDMA-bærer. Kort sagt, hvis du har en gammel Boost telefonen uden en slot til et SimCard vil det sandsynligvis IKKE fungere på MetroPCS eller et hvilket som helst GSM-netværk. Hvis det er en nyere telefon det vil sandsynligvis virke. Tjek online for en liste over kompatible telefoner til METROPCS eller Boost.

Hvordan kan du se, om din telefon er låst op?

Hvis du er mødt med en dialogboks fortæller du skal indtaste et SIM-kort låse op kode, din telefon er SIM-kortet låst til den udbyder, det oprindeligt blev købt fra . Hvis du ikke ser en oplåsning kodeprompt, tjek at der står du har service hvis du brugte et gyldigt SIM-kort. Hvis du gør, din telefon er sandsynligvis ulåst.

Anbefalede: