Er http synkron?
Er http synkron?

Video: Er http synkron?

Video: Er http synkron?
Video: Synkron 2024, Kan
Anonim

HTTP er en synkron protokol: klienten udsteder en anmodning og venter på svar. I kontrast til HTTP , meddelelsesoverførsel (f.eks. over AMQP eller mellem Akka-aktører) er asynkron. Som afsender venter man normalt ikke på svar.

Er HTTP POST synkron eller asynkron på denne måde?

HTTP er synkron i den forstand, at hver anmodning får svar, men asynkron i den forstand, at anmodninger tager lang tid, og at flere anmodninger kan behandles parallelt.

Desuden, hvad er en synkron anmodning? Synkron : A synkron anmodning blokerer klienten, indtil handlingen er fuldført. I sådanne tilfælde er browserens javascript-motor blokeret. Asynkron En asynkron anmodning blokerer ikke klienten, dvs. browseren er responsiv. På det tidspunkt kan brugeren også udføre andre handlinger.

Derudover, er REST API synkron?

HVILE tjenester har ikke noget med væren at gøre Synkron eller asynkron. Klientside: Klienter, der ringer, skal understøtte asynkron for at opnå det ligesom AJAX i browseren. Ja du kan også have Asynkron Synkron Webservice. Du kan bruge ethvert af rammerne som Restlet, JAXB, JAX-RS.

Er JS synkron eller asynkron?

JavaScript er altid synkron og enkelt-gevind. JavaScript er kun asynkron i den forstand, at den kan lave for eksempel Ajax-kald. Ajax-opkaldet stopper med at udføre, og anden kode vil være i stand til at udføre, indtil opkaldet vender tilbage (med succes eller på anden måde), på hvilket tidspunkt tilbagekaldet vil køre synkront.

Anbefalede: