Er Sophia en rigtig robot?
Er Sophia en rigtig robot?

Video: Er Sophia en rigtig robot?

Video: Er Sophia en rigtig robot?
Video: Can a robot pass a university entrance exam? | Noriko Arai 2024, Kan
Anonim

Sophia er en social humanoid robot udviklet af det Hong Kong-baserede firma Hanson Robotik . Sophia blev aktiveret den 14. februar 2016 og gjorde sin første offentlige optræden på South by Southwest Festival (SXSW) i midten af marts 2016 i Austin, Texas, USA. Hun er i stand til at vise mere end 60 ansigtsudtryk.

I forhold til dette, hvor meget koster robotten Sophia?

En smule Sophia koster mellem $99 og $149, afhængigt af hvornår det er bestilt, og Hanson forventer at levere bots i december 2019.

Ved også, hvad robotten Sophia laver? Sophia er en realistisk humanoid robot i stand til at vise menneskelignende udtryk og interagere med mennesker. Det er designet til forskning, uddannelse og underholdning og hjælper med at fremme offentlig diskussion om AI-etik og fremtiden for robotteknologi.

Også for at vide, hvad er robotten Sophia lavet af?

Et gennemsigtigt kranium giver folk mulighed for bogstaveligt talt at kigge ind i hovedet på Sophia , en af de mest sofistikerede humanoider robotter endnu bygget . Hong Kong firmaet Hanson Robotics skabte Sophia med et avanceret neuralt netværk og delikate motoriske kontroller, der gør det muligt for maskinen at efterligne menneskelige sociale interaktioner.

Hvor bor robotten Sophia?

I 2017, social robot Sophia fik statsborgerskab i Saudi-Arabien - den første robot at få status som juridisk person overalt i verden.

Anbefalede: