Hvad er et SAML-endepunkt?
Hvad er et SAML-endepunkt?

Video: Hvad er et SAML-endepunkt?

Video: Hvad er et SAML-endepunkt?
Video: Virker vitaminpiller? 2024, Kan
Anonim

SAML-endepunkter og URL'er. Kommunikation inden for et forbund foregår gennem endepunkter på identitetsudbyderens servere og serviceudbyderpartnere. x eller SAML 2.0) og bruges til partner-til-partner-kommunikation. Slutpunkter som slutbrugere kan få adgang til at starte en enkelt log-on-aktivitet.

Heri, hvad er SAML, og hvordan virker det?

Security Assertion Markup Language ( SAML ) er en XML-baseret ramme til godkendelse og autorisation mellem to enheder: en tjenesteudbyder og en identitetsudbyder. SAML er et standardformat for single sign-on (SSO). Autentificeringsoplysninger udveksles gennem digitalt signerede XML-dokumenter.

Man kan også spørge, hvad er forskellen mellem SSO og SAML? Strengt taget, SAML refererer til det XML-variantsprog, der bruges til at kode al denne information, men udtrykket kan også dække forskellige protokolmeddelelser og profiler, der udgør en del af standarden. SAML er en måde at implementere på single sign-on ( SSO ), og faktisk SSO er langtfra SAML'er mest almindelige brugssag.

Heraf, hvad betyder Saml?

Security Assertion Markup Language ( SAML , udtales SAM-el) er en åben standard til udveksling af autentificerings- og autorisationsdata mellem parter, især mellem en identitetsudbyder og en tjenesteudbyder. SAML er også: Et sæt XML-baserede protokolmeddelelser.

Hvad er SAML assertion consumer endpoint?

An Påstand forbruger Service (ACS) URL skal konfigureres. ACS URL'en er en endepunkt på tjenesteudbyderen, hvor identitetsudbyderen vil omdirigere til med sit autentificeringssvar. Det her endepunkt skal være en HTTPS endepunkt fordi det vil blive brugt til at overføre personligt identificerbare oplysninger (PII).

Anbefalede: