Hvad mener du med ekspertsystem?
Hvad mener du med ekspertsystem?

Video: Hvad mener du med ekspertsystem?

Video: Hvad mener du med ekspertsystem?
Video: Niels Jørgen Mau Pedersen reflekterer over økonomiaftalen 2023 2024, Kan
Anonim

I kunstig intelligens, en ekspertsystem er en computer system som efterligner et menneskes beslutningsevne ekspert . Ekspertsystemer er designet til at løse komplekse problemer ved at ræsonnere gennem vidensorganer, repræsenteret hovedsageligt som om-så-regler snarere end gennem konventionel procedurekodeks.

Desuden, hvad er et eksempel på et ekspertsystem?

Et computerprogram, der udfører en opgave, der ellers ville blive udført af et menneske ekspert . Til eksempel , der er ekspertsystemer der kan diagnosticere menneskelige sygdomme, lave økonomiske prognoser og planlægge ruter til fordel for køretøjer.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvor bruges ekspertsystemet? Det er bredt Brugt på mange områder såsom medicinsk diagnose, regnskab, kodning, spil osv. En ekspertsystem er en AI-software, der bruger viden, der er lagret i en vidensbase til at løse problemer, som normalt ville kræve et menneske ekspert dermed bevare et menneske ekspertens viden i sin videnbase.

hvad er ekspertsystem i DSS?

Foto af: AlienCat. Ekspertsystemer er computerapplikationer, der kombinerer computerudstyr, software og specialiseret information til at efterligne ekspert menneskelige ræsonnementer og råd.

Hvad er ekspertsystem i MIS?

An ekspertsystem er en computerbaseret information system hvor viden er repræsenteret i data, hvor behandlingen af viden primært styres af computerprogrammer. Ekspertsystem er software, som bruges af virksomhedsledere til at løse komplekse organisatoriske problemer.

Anbefalede: