Hvad er forskellen mellem en fast base-router og en dyk-router?
Hvad er forskellen mellem en fast base-router og en dyk-router?

Video: Hvad er forskellen mellem en fast base-router og en dyk-router?

Video: Hvad er forskellen mellem en fast base-router og en dyk-router?
Video: Wood Tips: Routers - Plunge vs Fixed Based Router 2024, April
Anonim

Med en fast base router , positionen af router bit er konstant. EN dyk base router er designet, så du kan forudindstille skæredybden og derefter sænke (“ dykke ”) biten ind i snittet med routerens base fladt på materialets overflade.

Kan en dyk router også bruges som en fast router?

Men hvis du er i en situation, hvor du skal have en solid kant i fuld højde rundt om kanten, kan ikke bruge en fast grundlag router . Det dyk router løser dette problem ved at sænke ned fra toppen, hvilket betyder at du kan start inden for grænsen.

Man kan også spørge, hvad er fordelen ved en dyk router? Dyk routere giver dig mulighed for at læse og finjustere dybden lige på routerens ansigt. En fordel -en dyk router har over en fast-base model er bit beskyttelse. EN dyk router automatisk omgiver og beskytter dine dyre stykker, når det ikke er i brug.

Ud over ovenstående, skal jeg bruge en fast base eller dyk-fræser?

Du kan selvfølgelig manuelt indstille og låse skæredybden på faste base routere , generelt med en større grad af nøjagtighed, end du kan med en dyk router . Fast - basis routere er gode, når superpræcise snit er havde brug for (som det er tilfældet med de fleste typer snedkerarbejde), og også når de monteres på en routing bord.

Hvor dybt kan en dyk-router gå?

Med andre ord, hvis du sætter en fast base router ved en skæredybde på 1/4", den router bit rager forbi basen 1/4" indtil du ændrer dybden. A dykke grundlag router er designet, så du kan forudindstil skæredybden og sænk derefter (“ dykke ”) biten ind i snittet med routerens base fladt på overfladen af materialet.

Anbefalede: