Hvad returnerer File_get_contents?
Hvad returnerer File_get_contents?

Video: Hvad returnerer File_get_contents?

Video: Hvad returnerer File_get_contents?
Video: Sådan returnerer du en pakke - Skisport.dk 2024, Kan
Anonim

Det file_get_contents () funktion i PHP er en indbygget funktion som er bruges til at læse en fil ind i en streng. Stien til den fil, der skal læses er sendes som en parameter til funktionen og den vender tilbage data læst om succes og FALSK ved fiasko.

Simpelthen, hvad er funktionen File_get_contents () nyttig til?

Det file_get_contents() læser en fil ind i en streng. Det her fungere er den foretrukne måde at læse indholdet af en fil ind i en streng. Det vil bruge hukommelseskortteknikker, hvis dette understøttes af serveren, for at forbedre ydeevnen.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er forskellen mellem File_get_contents () funktion og fil () funktion? Fopen fungere gør noget helt forskellige -det åbner en fil deskriptor, som funktioner som en strøm til at læse eller skrive fil . file_get_contents - Læser hele fil indholdet i en streng. fopen - Åbner en fil håndtag, der kan manipuleres med andre biblioteker funktioner , men læser eller skriver ikke selv.

Er curl hurtigere på denne måde end File_get_contents?

Krølle er meget hurtigere alternativ til file_get_contents . Ved brug af file_get_contents at hente https://www.knowledgecornor.com/ tog 0,198035001234 sekunder. I mellemtiden bruger krølle at hente den samme fil tog 0,025691986084 sekunder. Som du kan se, krølle er meget hurtigere.

Hvordan læser jeg en PHP-fil?

Notepad++ er en gratis, kun Windows-teksteditor, der kan åbnes PHP filer . Gør følgende for at installere det: Gå til https://notepad-plus-plus.org/download/v7.5.8.html i din computers webbrowser.

Følg installationsanvisningerne.

  1. Åbn Notesblok++.
  2. Klik på Filer.
  3. Klik på Åbn….
  4. Vælg din PHP-fil.
  5. Klik på Åbn.

Anbefalede: