Hvad betyder SIM kun?
Hvad betyder SIM kun?

Video: Hvad betyder SIM kun?

Video: Hvad betyder SIM kun?
Video: livet som bøf #Shorts 2024, April
Anonim

En guide til Kun SIM eller BYO telefonplaner. Det her midler at i stedet for at skrive under på en kontrakt og få en ny telefon som en del af aftalen, får du bare en SIM-kort tilsluttet din udbyders netværk, som du derefter kan indsætte i den telefon efter eget valg for at bruge med dit nye abonnement.

Hvad angår dette, hvordan fungerer kun SIM-planer?

Der er to typer Kun SIM tilbud - Betal månedligt og betal efterhånden. Den største forskel mellem dem er, at du betaler månedligt Kun SIM aftalen inkluderer en godtgørelse for opkald, sms'er og data, som du vil blive faktureret for hver 30. dag. A Pay asyou go Kun SIM aftalen kræver, at du fylder op med kredit.

Ligeledes er Sim kun bedre end kontrakt? Sim - kun kontrakter er normalt 12 måneder og billigere end -en kontrakt inklusive et håndsæt. Ud over Tesco Mobile-tilbuddet ovenfor tilbyder andre udbydere gode tilbud med mere data. At tage ud en sim - kun dealcan betyde at spare hundredvis i løbet af et år.

Efterfølgende kan man også spørge, hvad er forskellen mellem SIM-fri og kun SIM?

SIM gratis er bogstaveligt talt, som det lyder; en telefon altså gratis af en SIM-kort . I modsætning til telefoner kan du hente fra netværk som O2, 3 og EE, som ofte er 'låst' til en bestemt operatør, SIM gratis telefoner er fuldstændig 'låst op' til relevante netværk. Hurtig bemærkning, der er en forskel mellem ' SIM gratis ' og 'Ulåst'.

Hvor længe varer kun SIM-kontrakter?

Imidlertid, kontrakt til Kun SIM tendens til at være meget kortere; omkring 12 måneder i forhold til de 24 måneder, som er almindelig på håndsæt inklusive handler . Nogle udbydere tilbyder syv en måned rullende kontrakter , hvilken kan nyttigt, hvis du venter på seneste håndsættet til frigivet.

Anbefalede: