Hvilken Marathi-skrifttype blev brugt i retten?
Hvilken Marathi-skrifttype blev brugt i retten?

Video: Hvilken Marathi-skrifttype blev brugt i retten?

Video: Hvilken Marathi-skrifttype blev brugt i retten?
Video: НЕМЦЫ ВОСТОЧНОЙ ПРУССИИ ПОСЛЕ ВОЙНЫ. ИСТОРИИ ПРОФЕССОРА. КОП ПО ВОЙНЕ. КОП ПО СТАРИНЕ 2024, April
Anonim

Den seneste ledige stilling i Bombay High Court junior clerk andSteno Erklærer at bruge Krutidev skrifttype til skrivetest. Shivajifont er den mest almindelige skrifttype til Marathi Typing.

På samme måde spørges der, hvilken skrifttype domstole bruger?

Ret -Godkendt og Ret -Brugt Skrifttyper Arial, Tahoma og Verdana har du dækket for det grundlæggende, modige og blokerede skrifttyper , mens Palatino og Century har en glat, sofistikeret serif til dem. Du kan endda slippe afsted med Times New Roman, hvis du bruger en gammel version af Word og ikke er villig til at ændre standarden skrifttype.

Desuden, hvilken skrifttype bruger Højesteret? Monospaced Skrifttype -The CourierAbides Begge har den gode fornuft til brug det skrifttype århundrede for ret meninger.

På samme måde spørger folk, hvilken skrifttype er bedst til Marathi-tastning?

Marathi Sprogskrift er afledt af Devnagari-skrift, så det hele skrifttype der bruges i Devnagariaka Hindi skrifttype bruges også til Marathi-tastning . Den mest almindelige devnagari skrifttype er Krutidev og Devlyas skrifttype . I Marathi skrivning hindi Tastatur bruges til Marathi-tastning.

Hvad er standardskrifttypen og -størrelsen?

Normalt er standard skrifttype er Calibri eller Times NewRoman, og den standard skriftstørrelse er enten 11 eller 12 point. Hvis du vil ændre den ene eller begge af disse starter skrifttype attributter, find din version af Microsoft Word på listen nedenfor og følg instruktionerne.

Anbefalede: