Hvorfor bruges Ambari?
Hvorfor bruges Ambari?

Video: Hvorfor bruges Ambari?

Video: Hvorfor bruges Ambari?
Video: Why Halftracks? Why limited to WW2 only? (Featuring Tank Fest 2018) 2024, Kan
Anonim

Apache Ambari Projektet har til formål at gøre Hadoop-administration enklere ved at udvikle software til klargøring, styring og overvågning af Apache Hadoop-klynger. Ambari leverer en intuitiv, brugervenlig Hadoop-administrationsweb-brugergrænseflade understøttet af dets RESTful API'er.

Er Ambari også open source?

Apache Ambari er en åben - kilde administrationsværktøj installeret oven på Hadoop-klynger, og det er ansvarligt for at holde styr på de kørende applikationer og deres status. Apache Ambari kan omtales som et webbaseret administrationsværktøj, der administrerer, overvåger og leverer Hadoop-klyngernes sundhed.

Man kan også spørge, hvad betyder ambari? Det definition af en ambari er en plante, der kan findes i Vestindien, der giver fiber, eller er fibrene fra den plante. Et eksempel på en plante, der ligner ambari er jute. Et eksempel på en fiber som ambari er bomuld.

Med dette i øjesyn, hvor er ambari?

Guwahati

Hvor kan jeg finde ambari-logfiler?

Ambari Server logs findes på /var/ log / ambari -server/ ambari -server. log Ambari Agent logs findes på /var/ log / ambari -agent/ ambari -agent.

Anbefalede: