Hvordan fungerer hangouts sidst set?
Hvordan fungerer hangouts sidst set?

Video: Hvordan fungerer hangouts sidst set?

Video: Hvordan fungerer hangouts sidst set?
Video: How to Use Google Hangouts - Beginner's Guide 2024, April
Anonim

Det sidst set læser Aktiv nu indtil 15 minutter siden sidst tidspunkt, hvor personen har brugt appen eller brugt hangouts pop op i chrome eller få adgang til det fra Gmail eller på anden vis. Det sidst set ændres til Aktiv for 15 minutter siden umiddelbart derefter.

På samme måde kan du spørge, hvad betyder sidst set på Google Hangouts?

Baseret på dette svar i Google Support, den" sidst set " tiden angiver sidst gang nogen var" set " ved Google Hangouts . Hvis de ikke er tilgængelige i øjeblikket Hangouts , de er enten offline, inaktive eller har slået " sidst - set " indstilling i deres profil.

På samme måde, hvad betyder aktiv i dag i hangouts? 1 svar. aktiv ældste stemmer. 1. Her har: Jeg har selv bemærket, at aktiv + tid er, når personen har været aktiv inden for de sidste 12 timer, så det giver dig et nøjagtigt tidspunkt siden de var på, mens " aktiv i dag " midler de var aktiv mere end 12 timer siden, og det betragtes stadig som din i dag .'

Også spurgt, hvordan ændrer jeg sidst set på Hangouts?

For at deaktivere sidst skærm i Hangouts på en Android-smartphone eller -tablet skal du blot åbne hamburgermenuen og gå til Indstillinger. Her skal du vælge din konto. Tryk derefter på indstillingen "Del din status" og sluk bare for " Sidst set ”.

Hvordan kan du se, om nogen læser din besked på Hangouts?

Hangouts vis samtaler, ikke kun mennesker Hangouts medlemmer vil modtage en meddelelse, og være i stand til læs din besked hvornår de næste gang adgang til Hænge ud . Det vil du ved godt hvem har læs din besked fordi det nye Hangouts viser brugerens profilbillede under det sidste besked de har Læs i en diskussionsstrøm.

Anbefalede: