Hvad er Cisco Ucce?
Hvad er Cisco Ucce?

Video: Hvad er Cisco Ucce?

Video: Hvad er Cisco Ucce?
Video: Demo Video: Reports for Cisco CUIC 2024, Kan
Anonim

Cisco Unified Contact Center Enterprise ( UCCE ) integrerer flere komponenter og kan opfylde et bredt spektrum af forretningskrav. Cisco Unified Contact Center Enterprise ( UCCE ) er en uundværlig ressource til at hjælpe dig med at implementere og betjene UCCE systemer pålideligt og effektivt.

Hvad står Ucce for i lyset af dette?

Unified Contact Center Enterprise

For det andet, hvad er Cisco Agent? Cisco Agent Desktop var en computertelefoni-integrationsløsning (CTI) til enkelt- og multisite IP-baserede kontaktcentre. Det følger ikke længere med ved køb af Cisco kontaktcenterprodukter eller udbydes til salg. Det er blevet erstattet af Cisco Finesse desktop.

På samme måde, hvad er Cisco UCCX?

Et kontakt-/opkaldscenter i en boks Cisco Unified Contact Center Express ( UCCX ) er et komplet "Kontaktcenter i en boks." Den leverer opkaldsrouting, administration og administrationsfunktioner og er designet til virksomheder lige fra meget små til virksomhedsafdelinger op til 400 agenter.

Hvad er forskellen mellem Ucce og UCCX?

Den største forskel er, fordi UCCE og UCCX er kontaktcentersoftware, giver de funktioner såsom routing, kødannelse, agentstatus (klar/ikke klar/login) og ikke-klare årsager.

Anbefalede: