Hvad er en USB-stikkontakt?
Hvad er en USB-stikkontakt?

Video: Hvad er en USB-stikkontakt?

Video: Hvad er en USB-stikkontakt?
Video: PC USB Ports Explained 2024, Kan
Anonim

EN USB-stik giver dig mulighed for at genoplade en elektriske gadget, som en tablet eller smartphone, ved hjælp af sin almindelige USB ladeledning, uden behov for en ekstra adapter eller computer. Det efterlader også stikkontakter gratis til almindelig brug.

Også spurgt, er USB-stikdåser gode?

Fantastisk for dem, men mindre bekvemt for os. Integreret USB-stik er en fantastisk måde at strømline enhedens opladning på ved at slippe af med adapterne, spare penge og lade 3-bens strømforsyningen ligge stikkontakter fri til andre ting.

Udover ovenstående, hvordan fungerer USB-stik? USB kabler lad dig vedhæfte tilbehør til din computer. Næsten enhver computer, du køber i dag, leveres med et eller flere Universal Serial Bus-stik. Disse USB stik lader dig tilslutte mus, printere og andet tilbehør til din computer hurtigt og nemt.

Angående dette, er USB-stik altid tændt?

Billigere designs bruger mere, mens nogle gode designs bruger mindre, men medmindre der er en fysisk kontakt på USB-stik det vil altid bruger lidt strøm, mens du venter på, at en enhed er tilsluttet.

Er det sikkert at efterlade stik i stikkontakter?

Du skal aldrig - Bare bruge stikkontakt switch er det ikke sikker fordi kontakten kunne gå i stykker. Hvis de efterlades tilsluttet, har mange apparater stadig strøm gennem dem, selvom de ser ud som om de er slukket. Det samme gælder udstyr i 'sleep mode' eller på 'standby'.

Anbefalede: