Hvad laver virksomheden Elastic?
Hvad laver virksomheden Elastic?

Video: Hvad laver virksomheden Elastic?

Video: Hvad laver virksomheden Elastic?
Video: ELK: Elasticsearch, logstash, beats (Часть 1) / Java Tech Talk 2024, Kan
Anonim

Som skaberne af Elastik Stack(Elasticsearch, Kibana, Beats og Logstash), Elastik bygger selvadministrerede og SaaS-tilbud, der gør data anvendelige i realtid og i skala til brugssager som applikationssøgning, webstedssøgning, virksomhedssøgning, logning, APM, metrics, sikkerhed, forretningsanalyse og mange flere.

Desuden, hvad bruges elastisk søgning til?

ES er en dokumentorienteret database designet til at gemme, hente og administrere dokumentorienterede eller semi-strukturerede data. brug Elasticsearch , gemmer du data i JSON-dokumentform. Derefter spørger du dem til hentning.

Udover ovenstående, hvor mange ansatte har Elastic? 1, 442 2019

Også at vide, hvad er elastisk søgemaskine?

Elasticsearch er en søgemaskine baseret på Lucene-biblioteket. Det giver en distribueret, multitenant-kompatibel fuldtekst søgemaskine med en HTTP-webgrænseflade og skemafrie JSON-dokumenter. Elasticsearch er udviklet i Java.

Hvad er en elastisk stak?

Elastisk stak er en gruppe af open source-produkter fra Elastik designet til at hjælpe brugere med at tage data fra enhver type kilde og i ethvert format og søge, analysere og visualisere disse data i realtid. Elastisk stak kan implementeres på stedet eller gøres tilgængelig som Software as a Service (SaaS).

Anbefalede: