Hvad er Isatap, og hvornår skal det bruges?
Hvad er Isatap, og hvornår skal det bruges?

Video: Hvad er Isatap, og hvornår skal det bruges?

Video: Hvad er Isatap, og hvornår skal det bruges?
Video: Clash-A-Rama: Archer Departure (Season Finale) Clash of Clans 2024, Kan
Anonim

ISATAP er en grænseflade, som værter kan bruge til at sende IPv6-trafik over IPv4-netværk. Det gør dette ved at tage en IPv6-ramme og anvende headers til rammen med IPv4-netværksinformation. 2) Tilstedeværelsen af IPv4-adressen angiver de IPv4-oplysninger, der vil være Brugt at shuttle IPv6-trafikken over IPv4-netværket.

Simpelthen, hvad bruges Microsoft Isatap-adapteren til?

Det Microsoft ISATAP enheden er en Inter Site Automatic Tunneling Address Protocol er plejede hjælpe virksomheder med at skifte til en IPv6-infrastruktur. Det ISATAP adapter indkapsler IPv6-pakker ved at bruge en IPv4-header. Denne funktionalitet gør det muligt for klienten at transportere IPv6-trafik over en IPv4-infrastruktur.

Man kan også spørge, hvad er forskellen mellem Isatap og 6to4 tunneling? ISATAP sender IPv6-pakker mellem noder oven på et IPv4-netværk. 6 til 4 en mekanisme, hvor en router med en offentlig IPv4-adresse kan være en IPv6-gateway eller en udbyder til et helt sæt LAN'er.

Også spurgt, hvad er en Isatap-router?

ISATAP (Intra Site Automatic Tunnel Addressing Protocol) er en IPv6-tunnelteknik, der giver dig mulighed for at forbinde IPv6 over et IPv4-netværk, svarende til den automatiske 6to4-tunnel. På dit IPv4-netværk kan du konfigurere en af dine routere som en IPv6 "headend" ISATAP router som dine IPv6-værter kan oprette forbindelse til.

Hvornår blev Isatap introduceret?

Fra april 2008 ISATAP er implementeret i Linux-operativsystemkernen, begyndende med Linux-2.6. 25.

Anbefalede: