Hvad er tabelarrayet i Vlookup?
Hvad er tabelarrayet i Vlookup?

Video: Hvad er tabelarrayet i Vlookup?

Video: Hvad er tabelarrayet i Vlookup?
Video: How to Lock a VLOOKUP from a Table Array 2024, April
Anonim

I VOPSLAG eller lodret opslag, når vi bruger en referencecelle eller værdi til at søge i en gruppe af kolonner, der indeholder data, der skal matches og hente outputtet, kaldes gruppen af interval, vi brugte til at matche som VLOOKUP tabelarray, i VLOOKUP tabelarray den refererede celle er længst til venstre i kolonnen.

Desuden, hvad betyder table array i Vlookup?

Resumé. VLOOKUP er en Excel-funktion til at slå op og hente data fra en bestemt kolonne i bord . VOPSLAG understøtter omtrentlig og nøjagtig matchning, og jokertegn (* ?) for delvise kampe. "V" står for "lodret".

Ydermere, fungerer Vlookup med tabeller? INDEX og MATCH kan bruges til at slå værdier op i en hvilken som helst kolonne. I modsætning til VOPSLAG -hvor du kun kan slå op til en værdi i den første kolonne i en bord -INDEX ogMATCH vil arbejde hvis din opslagsværdi er i den første kolonne, den sidste eller hvor som helst midt imellem.

Derudover, hvordan Vlookup en tabel array i Excel?

Vælg Indsæt , Funktion fra menulinjen. I den Indsæt Funktionsskærm, indtast VOpslag i tekstboksen "Søg efter en funktion", og klik på Gå. I feltet "Vælg en funktion" skal du fremhæve VOPSLAG og klik på OK. I feltet Opslagsværdi skal du indtaste den celleværdi, du vil slå op i bordrække (f.eks. maj arbejdsark).

Hvad er opslagsmatrix i Excel?

An array er en samling af værdier i rækker og kolonner (som en tabel), som du vil søge efter. For eksempel, hvis du vil søge i kolonne A og B, ned til række 6. KIG OP vil returnere den nærmeste kamp. For at bruge array formular, skal dine data sorteres.

Anbefalede: