Hvad er Data Domain backup?
Hvad er Data Domain backup?

Video: Hvad er Data Domain backup?

Video: Hvad er Data Domain backup?
Video: What is EMC Data Domain? In 4 minutes a complete introduction 2024, Kan
Anonim

Datadomæne er et inline-deduplikeringslagersystem, som har revolutioneret disk-baseret backup , arkivering og disaster recovery, der bruger højhastighedsbehandling.

Simpelthen, hvad betyder Data Domain?

I data ledelse og databaseanalyse, en Datadomæne henviser til alle de værdier, som a data element kan indeholde. Reglen for bestemmelse af domæne grænse kan være så simpel som en data type med en opregnet liste over værdier. I en normaliseret data model, referencen domæne er typisk angivet i en referencetabel.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvornår EMC købte Data Domain? juni 2009

I overensstemmelse hermed, hvordan fungerer EMC Data Domain?

Det er bruges i virksomheds-, SMB- og ROBO-miljøer. Agenter: Med Datadomæne , kan du sikkerhedskopiere direkte til beskyttelseslager uden brug af en agent. Ved brug Datadomæne med Dell EMC data Beskyttelsessoftware eller andre sikkerhedskopieringsprogrammer fra en konkurrent, en agent er påkrævet.

Hvad er EMC NetWorker backup?

EMC netværk (tidligere Legato Netværker ) er et databeskyttelsessoftwareprodukt på virksomhedsniveau, der forener og automatiserer backup til tape, disk-baserede og flash-baserede lagringsmedier på tværs af fysiske og virtuelle miljøer til granuleret og disaster recovery.

Anbefalede: